Διδάσκουν πιάνο στο ωδείο μας

Γιάννης Χάλλεκερ

φωτογραφία Γιάννη ΧάλλεκερΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο με υποτροφία Γ. Αβέρωφ και Τ. Μπαχάουερ στο Ωδείο Αθηνών με την καθηγήτρια Ζωή Αγελάστου και τον πατέρα του πιανίστα Μαξ Χάλλεκερ. Το 1990 πήρε το Δίπλωμά του με την υψηλότερη διάκριση, άριστα παμψηφεί, πρώτο βραβείο και χρυσό μετάλλιο που του απένειμε σε ειδική τελετή η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη.

Ελένη Χάλλεκερ

φωτογραφία Ελένης ΧάλλεκερΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο με υποτροφία Γ. Αβέρωφ και Τ. Μπαχάουερ στο Ωδείο Αθηνών με την καθηγήτρια Ζωή Αγέλαστου και στο Ορφείο Αθηνών με καθηγητή τον Αυστριακό πιανίστα Μαξ Χάλλεκερ.

Ναταλία Σταματίου

Φωτογραφία Προσώπου - Ναταλία ΣταματίουΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο με τον Αυστριακό καθηγητή - πιανίστα Μαξ Χάλλεκερ. Τον Ιούνιο του 1992 έδωσε τις διπλωματικές της εξετάσεις στην αίθουσα του Φ.Σ. Παρνασσός, ενώπιον πολυπληθούς κοινού και της εξεταστικής επιτροπής του Ωδείου Αθηνών, αποτελούμενης από τους διακεκριμένους πιανίστες - καθηγητές κ.κ.

Ματθαίος Κιτσικόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε πιάνο με τους καθηγητές Μαξ και Γιάννη Χάλλεκερ και Μουσικολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου, όπου ολοκλήρωσε της σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μaster of Arts αποσπώντας τον τιμητικό τίτλο, DipRam award, ως την υψηλότερη διάκριση που δίνεται στην Ακαδημία.